TYÖRYHMÄ

Mesenaatti-elokuvan taiteellinen työryhmä on tehnyt useita elokuvia yhdessä (koska se on ollut kivaa ). Näitä ovat mm. Göringin sauva (2010), Havahtuminen - Otto Mäkilän uneksittu ja ajateltu maailma 2011 ja Matkustaja 2011. Em. elokuvia on esitetty festivaaleilla niin Suomessa kuin muuallakin, ja ne kaikki on palkittu Valtion laatutuella.

Ohjaaja Pia Andell (s. 1964) kotoisin Turusta. Ohjauksia (em. lisäksi) mm. Pére Lachaise (1996), Laiva (1999), Pieni elokuva sisaruussuhteista (2001) ja Hetket jotka jäivät (2006). Hän pitää haravoimisesta.

Kuvaaja Pekka Uotila (s. 1958) on kuvannut lukuisia pitkiä elokuvia ja tv-sarjoja (mm. Rakkaudella Maire (ohjaus Veikko Aaltonen) 1998, Eläville ja Kuolleille (ohjaus Kari Paljakka) 2005, Harvoin tarjolla (ohjaus Veikko Aaltonen) 2008). Hän on myös ohjannut monia palkittuja dokumenttielokuvia (Eino ja mä 1998). Pekka pitää karkista ja hattua päässä.

Leikkaaja Antony Bentley (s. 1982) on leikannut vähän kaikkea: musiikkivideoita, mainoksia, dokumenttielokuvia ja fitkioelokuvia (mm. novellielokuvan Jäminkipohja (ohjaus Mika Kurvinen) 2013 ja Myrsky (ohjaus Kaisa Rastimo) 2008. Hän soittaa myös Husky Rescue-yhtyeessä.

Äänisuunnittelija Kirsi Korhonen (s.1983) on toiminut äänittäjänä ja äänisunnittelijana tai -leikkaajana yli kolmessakymmenessä tuotannossa. Kirsin työn ulkopuolinen toimi on kaaoksen hallinta, kotona ja puutarhassa.

Säveltäjä Timo Hietalan (s.1960) katalogissa on hengästyttävästi 40 leffatuotantoa, lähes 30 teosta radiolle, 11 teatteri&tanssiteosta, sata sovitusta legendaariselle HumppAvanti-yhtyeelle, 5 produktiota RSOn kanssa, useita keikkoja eri Sinfoniaorkestereiden kanssa, useita konserttikokonaisuuksia UMO Big Bandin kanssa, kamarimusiikkiteoksia Pekka Kuusistolle, Heikki Nikulalla, Kari Kriikulle, tilausteoksia ulkomaille; Ensemble InterContemporain, Dave Liebman, art house & dokumenttielokuvatuotantoja Saksassa ja Skandinaviassa, levytyksiä ja julkaisuja jne. Lisäksi hän ihailee lasten tapaa suhtautua asioihin.

Graafinen suunnittelija Helena Syrjä (s. 1970) on tehnyt laajasti graafikon töitä niin paikallaan olevan kuin liikkuvankin kuvan kanssa. Vapaa-ajallaan hän mökkeilee.